Характеристика якості життя населення Придунав’я в соціологічному опитуванні та статистичному вимірі - Осипов, В.М.; Півоварчук, І.Д. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто характеристики якості життя населення Придунав’я, що виявлені в ході соціологічного опитування та аналізу статистичної інформації. Cформульовано рекомендації по необхідним перетворенням, які націлені на поліпшення якості життя.