Формування стратегії інноваційного розвитку промислових підприємств - Панченко, Ю.В.; Куклін, В.М. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто механізм формування стратегії інноваційного розвитку промислових підприємств. Обґрунтовано комплексний підхід щодо управління інноваційним розвитком промислових підприємств.