Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості - Плющик, І.А.; Огородник, Р.П. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі.