На шляху до правди та порозуміння - Грицьків, Р. (Український визвольний рух, 2006)
Торік у світ вийшов черговий, четвертий том українсько-польського двомовного збірника документів «Польща та Україна у тридцятих-сорокових роках ХХ століття. Невідомі документи з архівів спецслужб», присвячений темі «Поляки та українці між двома тоталітарними системами 1942–1945». Його науковими редакторами стали знані історики Ґжеґож Мотика та Юрій Шаповал.