Соціальна відповідальність бізнесу: розуміння та сучасні тенденції - Софієнко, А.В. (Економічні інновації, 2012)
Проаналізовано сучасне визначення корпоративної соціальної відповідальності. Досліджено різні підходи в розумінні впливу на формування соціальної відповідальності бізнесу. Розглянуто основні тенденції розвитку соціальної відповідальності та відношення до неї у вітчизняних підприємств.