Екологічно чисте виробництво в системі екологічного підприємництва: cистематика наукового бачення та взаємозв’язку - Андрєєва, Н.М.; Козловцева, В.А. (Економічні інновації, 2012)
Досліджено сутність дефініції «екологічне підприємництво», визначено його співвідношення з категорією «екологічно чисте виробництво» на підставі проведеного аналізу місця екологічного підприємництва в системі екологічно-чистого виробництва. Розглянуто напрями державної політики у сфері екологізації підприємницької діяльності.