Природний капітал як економічна категорія - Горячук, В.Ф. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуті питання визначення понять «природний капітал» та «природно-ресурсний потенціал», співвідношення міх ними, класифікації їх складових. Запропоновано авторське визначення поняття «природний капітал».