Problems of nonlinearity of socio-economic-ecological systems - Stepanov, V. (Економічні інновації, 2012)
У статті на прикладі соціально-економічних систем обговорюється феномен нелінійності їх розвитку. Розглядається модель формування системи нелінійності при вивченні процесів поведінки складних соціально-економіко-екологічних об'єктів.