Scientific and applied aspects of «best practices» of informatization of resources management (the Black Sea region case study) - Stepanova, K. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглядуються питання інформатизації природокористування на прикладі Чорноморського басейну. Аналізуються передумови інформатизації, проблеми якості економіко-екологічної інформації та типізація економіко-екологічних завдань. Розглянуті приклади «кращих практик» інформатизації та створення інформаційної інфраструктури в басейні Чорного моря.