Репресії на Сумщині – погляд через роки - Іванущенко, Г. (Український визвольний рух, 2006)
Розглянуто в хронологічному порядку кілька етапів політичних репресій на території Сумщини, пов’язаних з її окупацією військами більшовицької Росії.