Инноватизация как составлющая стратегии модернизации национальной экономики - Симоненко, В.К. (Економічні інновації, 2012)
У статті розглянуто проблеми інноваційного розвитку в Україні. Визначено основні причини ускладнення впровадження інновацій. Запропоновано ключові напрями модернізації економіки держави.