Фактор потребительского спроса в развитии сырьевого сектора молочного рынка - Тараканов, Н.Л.; Лысюк, В.М.; Лайко, А.И. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто актуальні питання становлення сировинного сектору молочного ринку з урахуванням забезпечення збалансованого попиту та пропозиції на готову продукцію. Запропановано заходи щодо підвищення якості молочної сировини, створення сучасної кормової бази молочного скотарства, організації заготівельно-збутових кооперативів з виробництвом готової молочної продукції.