Conforming to mobile composition transport enterprises of Ukraine international standards - Poznanskaya, I.; Redina, I. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглядаються питання відповідності рухомого складу транспортних підприємств (за видами транспорту) міжнародним стандартам з метою створення злагодженої і сучасної транспортної системи.