The main principles and objectives of the national transport system - Ilchenko, S.; Minakov, V. (Економічні інновації, 2012)
Стаття присвячена проблемам побудови ефективних транспортних систем. Запропоновані принципи та представлені задачі, які повинні служити орієнтирами та базовими ідеями формування та розвитку сучасних національних транспортних систем.