Methodical bases of estimation of investment and innovation projects of a marine transport industry - Parkhomenko, I. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто основні проблеми в галузі інвестиційної та інноваційної діяльностей українських судноплавних компаній. Обґрунтовано необхідні та достатні умови ефективної реалізації інвестиційної діяльності судноплавних компаній України.