Structural parameters and intensity of competition in point-of-sale navigation - Mezina, L. (Економічні інновації, 2012)
Обґрунтовані загальні положення управління конкурентоспроможністю в торгівельному судноплавстві. Систематизовані параметри, що визначають динамічність рівноваги конкуренції в судноплавстві. Проаналізовані умови розвитку світового ринку морської торгівлі з врахуванням процесів глобалізації. Відмічені чинники економічного розвитку судноплавних компаній протягом життєвого циклу.