Post-crisis restoration of maritime trade - Mashkantseva, S. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто тенденції і закономірності посткризового розвитку глобального ринку морської торгівлі. Обґрунтовано розрахунок ефекту від прискорення доставки вантажів і нормалізації вантажопотоку. Систематизовано особливості посткризового формування функціональної діяльності флоту і портів.