Innovations in cruise tourism - Peresypkina, N.; Golubkova, I. (Економічні інновації, 2012)
У статті були розглянуті інновації круїзного туризму, проаналізовано їх вплив на круїзну галузь в цілому. Були дані характеристики основним нововведенням круїзної галузі, виявлено тенденції їх розвитку, а також обґрунтована подальша необхідність їх впровадження.