Организация оперативного управления работой флота - Тостоган, В.Г.; Гоцуляк, О.А. (Економічні інновації, 2011)
В статті розглядаються питання організації рейсового планування роботи флоту ріка-море на основі послідовних рейсів. Надано основи класифікації рейсів суден у сполученні ріка-море.