Актуальні питання акушерства, гінекології та перинатології (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Матеріали міжнародної конференції «Актуальні питання акушерства, гінекології та перинатології», яка відбулася 18-20 травня 2011 року у м. Судак, Крим.