Теоретико-концептуальні основи формування національної споживчої політики в умовах глобалізації - Ліпанова, О.А. (Економічні інновації, 2013)
Розглядаються теоретико-концептуальне підґрунтя розвитку національної споживчої політики з урахуванням ринкових трансформаційних зрушень міжнародних тенденцій. Запропоновано шляхи посилення імплементації споживчої політики в загальнодержавну модель розвитку суспільства.