Оцінювання безпеки інноваційного розвитку в умовах кластеризації національної економіки - Маслак, О.О. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто поняття безпеки інноваційного розвитку національної економіки, її загрози. З метою їх нейтралізації та підвищення рівня безпеки інноваційного розвитку в умовах кластеризації національної економіки рекомендовано послідовність її оцінювання.