Із зали засідань Президії НАН України (15 травня 2013 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 15 травня 2013 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: • Нові функціональні можливості наноструктурованих оксидних магнетиків (доповідач — доктор фізико-математичних наук О.І. Товстолиткін) • Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін) • Кадрові та поточні питання.