Глобалізація і якість освіти - Кузьмінський, Є.В.; Швед, О.М.; Щурська, К.О.; Швед, О.В.; Новіков, В.П. (Вісник НАН України, 2013)
У роботі розглянуто найважливіші, з погляду авторів статті, складники освітнього процесу в умовах глобальних викликів, які вимагають глобальних відповідей.