Наука Західного регіону України: тенденції, проблеми та пропозиції - Назарчук, З.Т.; Мриглод, І.М.; Романюк, Р.Р. (Вісник НАН України, 2013)
У статті проаналізовано стан і динаміку наукового потенціалу Західного регіону України, розглянуто проблемні питання розвитку наукових досліджень, запропоновано низку законодавчих ініціатив щодо активізації наукової та науково-технічної діяльності.