Типологія клейм та орнаментація горщиків з території між Верхнім Сіретом і Середнім Дністром (Х — перша половина ХІІІ ст.) - Возний, І.П. (Археологія, 2010)
Запропоновано типологію клейм на денцях горщиків з території між Верхнім Сіретом та Середнім Дністром (Х—ХІІІ ст.). Аналіз орнаментальних мотивів і місця їх розташування показав суттєву різницю залежно від хронологічного періоду.