V ювілейні граківські читання - Андрух, С.І.; Тощев, Г.М. (Археологія, 2011)
21—24 жовтня 2009 р. у м. Запоріжжя відбулася Міжнародна наукова конференція «Проблемы скифосарматской археологии Северного Причерноморья», присвячена 110річчю від дня народження професора Б.М. Гракова.