Дослідження епіграветських стоянок півдня Середньої Десни - Ступак, Д.В. (Археологія, 2011)
Розглядаються матеріали епіграветських стоянок, розташованих на самому півдні Середньої Десни. Також подається опис і аналіз зображень на бивні мамонта, знайденого на виявленій у 2010 р. стоянці Оболоння.