Спадщина Федора Вовка в Інституті археології НАН України - Черновол, І. В. (Археологія, 2011)
Йдеться про особовий архівний фонд та книжкове зібрання визначного вітчизняного вченого Ф. Вовка, що зберігаються в архіві та бібліотеці Інституту археології НАН України. Досліджується історія їхнього надходження в Україну та історія створення Музею антропології та етнології ім. професора Хв. Вовка.