Матеріали з рільництва жителів поселення П'ятницьке I - Квітковський, В.І.; Пашкевич, Г.О.; Горбаненко, С.А. (Археологія, 2011)
До наукового обігу вводиться новий матеріал з рільництва середньовічного салтівського населення. Подано аналіз усіх його складових із поселення П’ятницьке І на Харківщині.