До 75-річчя Леоніда Васильовича Субботіна - Дзиговський, О.М.; Островерхов, А.С.; Охотников, С.Б. (Археологія, 2011)
Цього року відомому вітчизняному археологу, знаному досліднику енеоліту та бронзового віку України, кандидату історичних наук Леоніду Васильовичу Субботіну виповнилося 75 років.