Деякі результати досліджень поселення черняхівської культури біля с. Новоберецьке - Мизгін, К.В. (Археологія, 2011)
Розглянуто залишки двох наземних глинобитних споруд, досліджених у 2008—2010 рр. на поселенні біля с. Новоберецьке, що становлять інтерес для вивчення будівельних традицій черняхівського населення північно-східного ареалу культури.