Слов’янське селище Розтоки VI—VII ст. біля Праги, Чехія - Профантова, Н.; Куна, M. (Археологія, 2011)
Подано результати аналізу матеріального комплексу найбільшого поселення празько-корчацької культури — Розтоки, де досліджено декілька сот слов’янських жител.