Житло зі схованкою речей на городищі Мохнач - Колода, В.В. (Археологія, 2011)
Подано матеріали з житла 33 на городищі Мохнач, у якому виявлено схованку речей, що накопичувалися протягом кількох поколінь (перша половина — середина ІХ ст.).