Археологічні пам’ятки Середньої Наддніпрянщини середини ХІІІ—XV ст. (за матеріалами розвідок кінця 1940-х — початку 1980-х рр.) - Капустін, К.М. (Археологія, 2011)
Проаналізовано археологічні колекції, зібрані в ході розвідок середини—другої половини ХХ ст. Введено до наукового обігу нові дані стосовно пам’яток Середнього Подніпров’я золотоординського та литовського часів.