Мотивація інноваційної активності кадрової складової інноваційного потенціалу - Толмачова, О.В.; Бельтюков, Є.А. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглядається проблема формування кадрової складової розвитку інноваційної системи промислових підприємств і її компонент. Формування кадрів представляється як фактор забезпечення конкурентоспроможності та розвитку підприємства. Обґрунтовується необхідність мотивації працівників до інноваційної діяльності.