Реформування податкової системи України в контексті адаптації досвіду розвинених країн - Шлафман, Н.Л.; Волохова, М.П. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянуто проблемні аспекти функціонування вітчизняної податкової системи та обґрунтовано необхідність її реформування. Запропоновано шляхи удосконалення системи оподаткування в Україні з урахуванням практичного досвіду зарубіжних країн.