Унікальна знахідка 2008 року - Бартош, А.Є.; Марампольська, В.А. (Сіверщина в історії України, 2010)
В статті розглядається проблема реставрації відкритого у глухівській Спасо-Преображенській церкві раніше невідомого унікального живопису ХVIII ст.