Дослідження історичних будівель та інженерних споруд на території Казеного заводу «Зірка» у м. Шостка - Кокшайкін, М.Г. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті порушується проблема збереження нерухомих пам’яток архітектури і техніки Шосткинського порохового заводу