Із зали засідань Президії НАН України (29 травня 2013 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 29 травня 2013 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: • Динаміка перспективних космічних апаратів (доповідач — доктор технічних наук А.П. Алпатов) • Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін) • Кадрові та поточні питання.