Воїнське поховання рубежу ер на Сеймі - Терпиловський, Р.В; Білинська, Л.І.; Карась, А.В (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті подається опис речей з унікального поховання, випадково виявленого біля с. Мутин на Сеймі, досліджується їх виникнення і датування. Знахідки зберігаються уКролевецькому краєзнавчому музеї.