Дополнения к флоре береговой зоны Азовского моря - Коломийчук, В.П.; Польшина, Т.Н.; Мальцева, С.Ю. (Промышленная ботаника, 2013)
Наведено відомості щодо нових видів для флори берегової зони Азовського моря і вперше виявлених місцезнаходжень 5 аборигенних видів судинних рослин. Надано інформацію про локалітети 10 малопоширених інвазійних видів.