Биоморфологические особенности видов рода Rebutia K. Schum. в условиях защищенного грунта на юго-востоке Украины - Чичканова, Е.С. (Промышленная ботаника, 2013)
Проведена біоморфологічна порівняльна характеристика 6 видів роду Rebutia в умовах захищеного ґрунту та у природі. Проаналiзовано фенологiю, щорічний приріст погонів досліджуваних видів. Виявлено найбiльш високодекоративнi та добре розвинені види роду Rebutia в умовах захищеного ґрунту на південному сході України.