Экологическая компонента системы устойчивого управления предпринимательством - Демьяненко, С.Г.; Золотов, В.И. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуто роль та місце екологічної складової в системі сталого розвитку підприємницького сектору , обґрунтовано цілі екологічного управління підприємницькою діяльності в регіоні, визначено напрями формування економіко-екологічних систем управління підприємництвом.