Партнерство розвитку території як інструмент підвищення ефективності використання соціального капіталу в регіоні - Єрмакова, О.А. (Економічні інновації, 2012)
В статті проаналізовано роль партнерств розвитку території у підвищенні ефективності використання соціального капіталу та соціально-економічному розвиткові регіону, досліджено основні засади створення та діяльності партнерств розвитку території на прикладі однієї із його організаційних форм – фонду місцевої громади.