Особенности метода стратегического управления «портфолио» в рамках деятельности промышленной корпорации - Иванов, С.В. (Економічні інновації, 2012)
У статті виконано дослідження особливостей системи стратегічного і оперативного управління корпорації, ФПГ і обґрунтовано застосування методу стратегічного управління «портфоліо» в діяльності промислових корпорацій.