Підвищення конкурентоспроможності вітчизняних суб’єктів підприємницької діяльності шляхом залучення фондових інструментів - Лисюк, В.М.; Тепляшин, А.Ю. (Економічні інновації, 2012)
Досліджено процедуру проведення публічного розміщення акцій на фондовому ринку (IPO) з точки зору доцільності її використання в якості економічного важеля підвищення конкурентоспроможності для вітчизняних суб’єктів підприємницької діяльності України. Описано основні етапи проведення IPO. Розглянуто вітчизняні підприємства Одеського регіону, що систематично проводять IPO та в перспективі можуть підвищити свою конкурентоспроможність за рахунок фондових інструментів.