Региональная политика накопления человеческого капитала - Молина, Е.В. (Економічні інновації, 2012)
У статті піднято питання нагромадження людського капіталу в сучасній економіці; обґрунтовано фактори, що впливають на ефективність інвестицій у людський капітал; розроблені ключові напрями і механізми регіональної політики нагромадження людського капіталу.