Фінансування програм підтримки малого підприємництва в аспекті інноваційного розвитку регіонів Українського Причорномор’я - Курносова, А.В. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто Програми підтримки та розвитку малого підприємництва Українського Причорномор’я з точки зору їх фінансового забезпечення, зокрема щодо заохочення і залучення суб’єктів малого підприємництва до інноваційної діяльності. Запропоновано рекомендації з вдосконалення державної підтримки малого підприємництва, фінансового забезпечення виконання програмних заходів, соціально-економічної та інноваційної політики регіонів в контексті сталого розвитку України.