Товариство глухівських козаків за списками 1918 року - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті поданий рідкісний документ, що свідчить про існування суспільного стану українського козацтва аж до приходу до влади більшовиків. Цінність документа ще й у тому, що він є найпізнішою згадкою про глухівське козацтво.